... ...

Partnerek

 

Continental

Gumiabcsroncsok

TKC80: Lényegében az első olyan szett a motoron ami egyúttal alkalmas hosszú utitávok megtételére, mindazt úgy, hogy a terepképességek is ki vannak maxolva. Nem találkoztam még olyan 80%-ban terep gumival, ami autópályán is megállja a helyét. Tény 120 km/h felett az eleje már sokat veszít stabilitásából, de nem is az a cél vele.
Bátran ajánlom azoknak akik keményebb terepviszonyok közt is próbára szeretnék tenni a gépüket, de mindamellett megtartani az utcai motorozhatóságot is.
Az eddig megtett kb. 4000 km alatt, úgy a használhatóság felénél járhatok, részletes teszt amint teljesen lejártam.

TKC70: Személyes favorit, egyenesfutása, dönthetősége nagyon ott van. Nem véletlen hallom azt sok nagyendurós kollégától, hogy már a sokadik szettet tekerik le egyhuzamban. Részletek hamarosan.

 

continental tyres

Blackview

Törésálló, outdoor mobilok

BV9500 Pro: Eredetileg egy motoros navit akartam venni, de azok csillagászati árai miatt, végül úgy döntöttem egy ilyen mobil lesz a befutó. A piacon lévő készülékek között a legnagyobb akksival rendelkezik (10.000 mAh), így 2-3 napon át töltés nélkül tudom motoros navigációnak használni.

BV9900 Pro: Időközben megérkezett az utód, amely már sokkal jobb minőségű Sony optikát is kapott, így felvételek készítésére sem utolsó. Mellette jelentősen gyorsult az egész rendszer is, modern játékok is gond nélkül elfutnak rajta.
De talán a legnagyobb előnye a hőkamera! Lényegében egy hőkamera árából megveszed az egész telefont, és onnantól kezdve olyan szuperképességeid lesznek, hogy pontosan meg tudod mondani mikor forr fel a leves, vagy éjszaka vadkempingezésnél előre nyomon követheted a hőtérképen mikor ér oda a medve.

Steelcore

Biztonsági zárak

Ideális kiegészítő softbag csomagrendszerek esetéd, csomagjaink lopásvédelméhez.

Geri on Tour – Steelcore Ambassador link

 

Sena

Bluetooth sisak kommunikáció

SENA 50R: Tesztelés alatt.

 

Quad Lock

Telefon rögzítő rendszerek

Praktikus megoldás telefonjaink gyors és egyszerű rögzítéséhez.

 

continental tyres
quadlock